Wie ben ik

Mijn naam is Astrid Vester, arts voor Algemene Geneeskunde en Leefstijlgeneeskunde. Na mijn VWO studeerde ik van 1981 tot 1988 geneeskunde aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Daarna werkte ik bij Consultatiebureaus, binnen de Interne Geneeskunde en in de Psychiatrie. Daarin kon ik mijn holistische visie op ziekte en gezondheid niet kwijt. Vanuit deze visie zocht ik verder en vond mijn antwoord in de Integrale Geneeskunde. Ik deed de opleiding voor Natuurgeneeskunde in Wageningen (1992-1994)
Sinds 1994 heb ik een solopraktijk voor Algemene, Integrale en Leefstijlgeneeskunde, die goed loopt en waar ik met veel passie en plezier in werk.
De Leefstijlgeneeskunde en Integrale geneeskunde zijn erop gericht middels voedings-, leefstijl- en bewegings-adviezen, suppletie, fytotherapeutica, neuraaltherapie en/of Touch of Matrix het zelfgenezend vermogen van het lichaam te ondersteunen.

Print Friendly, PDF & Email

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.