Aanbod

PAKKET 1: HEALTH CARE

Hoe kun je met de juiste adviezen weer een optimale gezondheid bereiken?

Als je last hebt van allerlei klachten en de reguliere geneeskunde noemt het IBS (Irritable Bowel Syndrome of Spastische darm) of SOLK (Somatisch Onverklaarbare Lichamelijke Aandoeningen) of het wordt psychisch genoemd of “je moet er mee leren leven” en je wilt je hier niet bij neer leggen, dan ben je bij mij aan het goede adres. Als je bereid bent enige inspanning en doorzettingsvermogen in te zetten, dan neem ik je graag mee in dit traject.

Over het algemeen zie ik mensen met chronische klachten in de vorm van:

 • Vermoeidheidsklachten

 • Slaapproblemen

 • Fibromyalgie

 • Artritis/artrose

 • Reumatoïde artritis

 • Andere spier- en gewrichtsklachten

 • Keel-, neus- en oorontstekingen

 • Astmatische klachten

 • Eczeem en andere huidaandoeningen (acné, psoriasis)

 • Stemmingsproblemen (somberheid, stemmingswisselingen)

 • Angst- en spanningsklachten

 • Hormonale problemen (menopauzeklachten, premenstruele klachten, schildklierproblemen, bloedsuikerproblemen)

 • Spijsverteringsproblemen (ontstekingen, voedselintoleranties of allergieën, maagproblemen, Morbus crohn, colitis ulcerosa)

 • Virusinfecties (o.a. pfeiffer, toxoplasmose)

 • Schimmelinfecties

 • Ziekte van Lyme

 • en andere chronische ziektebeelden

 

De integrale geneeskunde kan ook uitstekend ondersteunen bij verschillende levensfasen in de vorm van zwangerschapswens, zwangerschap, opgroeiend kind, menopauze en gezond ouder worden.

Je kunt ook voor een algehele check-up komen, zonder dat je je  zich ziek voelt of omdat je het lichaam goed wilt ondersteunen en reinigen om ziekte te voorkomen.

 

Wat krijg je in dit traject? Waar bestaat het uit?
Het bestaat uit een kennismakingsgesprek en 3 consult-afspraken.

Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek, indien gewenst, van een ½ uur, maken we een 4 tal consult-afspraken.

 

Samen bekijken we je vragenlijst en voedseldagboek, die ik je vooraf aan het eerste consult toe stuur. Ik kan ook reeds gedane reguliere onderzoeken met je bekijken en interpreteren. Na een lichamelijk onderzoek, en (tegen meerkosten die we bespreken), een bloedonderzoek en eventueel een ontlastingsonderzoek, maken we een voor jou op maat gemaakt behandelplan, die we de komende consulten verder uitwerken en evalueren.

Daarna weet je wat je ter ondersteuning van je gezondheid beter wel en beter niet kunt doen en maken we een mooi programma om je gezondheidsverbetering te ondersteunen, zodat je zelf weer verder kunt.

€ 595

PAKKET 1 samen met 2: DETOX VAN EMOTIONELE, MENTALE EN SPIRITUELE BALLAST

Loop je vast in je lichamelijke klachten? Of lukt het maar niet om af te vallen? Of blijf je maar in een kringetje ronddraaien, blijft eenzelfde patroon zich maar herhalen? Of stap je steeds weer in dezelfde valkuil van een verkeerde partnerkeuze? Of blijf je maar denken, dat je iets ernstigs onder de leden hebt, terwijl dat bij herhaling niet wordt aangetoond? Of voel je steeds over van alles en nog wat angstig en kun je jezelf niet meer gerust stellen? Of blijf je je maar somber voelen, ondanks alles wat je al hebt geprobeerd?

Dan is er waarschijnlijk iets aan de hand waarop je nog niet je licht hebt laten schijnen!

Daar wil ik je graag bij helpen!

Ik maak gebruik van tools uit de Journey (www.thejourney.com), Touch of Matrix (www.touchofmatrix.nl), Access Consciousness (www.accessconsciousness.com),  sjamanisme, om in contact te blijven met de natuur, waarin je jezelf kunt herkennen en Universele Eenheids-energie, om je te verbinden met het oneindige bewustzijn (www.Joans-Flow.eu). Daar maak ik een hele mooie mix van met mijn eigen kennis over het menselijk lichaam en coachings-kwaliteiten op emotioneel, mentaal en spiritueel vlak.

Als jij bereid bent om je te openen, je durft over te geven, bereid bent enige inspanning en doorzettingsvermogen in te zetten, dan neem ik je graag mee in dit traject!

 

Wat krijg je in dit traject? Waar bestaat het uit?
Het bestaat uit een kennismakingsgesprek en 3 consult-afspraken voor traject 1 en 3 consultafspraken voor traject 2.

Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek, indien gewenst, van een ½ uur, maken we een 3 tal afspraken voor traject 1 en een 3 tal afspraken voor traject 2 met ongeveer 2-3 weken ertussen.

In het 2e traject krijgen we samen helder wat de angel lijkt te zijn in het vastlopen in bepaalde gevoelens, gedachten, leefgebieden of uitdagingen. We starten in traject 2 meteen al met een eerste behandeling. Elke afspraak neemt ongeveer 2 uur tijd in beslag. Ik maak ook gebruik van Klassieke Homeopathie en Bach Bloesems.

Na dit traject zul je voelen, dat er een last van je is afgevallen en dat je weer nieuwe perspectieven ziet.

€ 1195

PAKKET 3: Pakket 1, 2 en 3: TRANSFORMATIE EN VISIE

Als het goed is heb je al het een en ander aan voorwerk gedaan bij mij of via andere wegen, waarna je toekomt aan deze vragen: Waarom ben ik op deze aardbol? Wat is mijn bijdrage aan deze aarde? Hoe kom ik dat te weten? Waar ligt mijn vreugde in bewustwording? Waar wordt ik en dus ook mijn omgeving het meeste gelukkig van? Welke capaciteiten en talenten heb ik meegekregen, om hier tot uiting te mogen brengen? Hoe kan ik daar vorm aan geven? Hoe draagt dat bij aan mijn levensvreugde en dat van anderen, aan mijn welzijn en ook, jazeker, aan mijn lichamelijk welbevinden?

Er zijn ontelbare mogelijkheden om hier naar te kijken. Ik maak geen gebruik van vragenlijsten of scorelijsten, maar van andere tools. Bijvoorbeeld een Journey proces (www.thejourney.com) gericht op het uitvinden van jouw levensdoel. En Touch of Matrix (www.touchofmatrix.nl) om alles wat je daar naar toe in de weg zit in je bewustzijn te trekken en los te kunnen laten, zowel op lichamelijk, als ook op mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. En sjamanisme, om in contact te blijven met de natuur, waarin je jezelf kunt herkennen. En Universele Eenheids-energie, om je te verbinden met het oneindige bewustzijn (www.Joans-Flow.eu). We kijken naar Chakra-reiniging, karmische processen en DNA gerelateerde zaken, vorige generaties en ook vorige levens, zo je wilt. Wat er maar nodig is. En met Access Consciousness en Acces Bars (www.accessconsciousness.com) blijven we in de vraag. Hoe wordt het nog beter dan dit? Wat is er nog meer mogelijk? Een open houding brengt je in het ervaren van de ruimte, de spirituele leegte, die nodig is om de informatie van en over jou vanuit het universum naar boven te laten komen.

Ben je bereid dit aan te gaan? Of liever: voel je dat je hier heel erg aan toe bent? Is er een soort borrelen in jou, wat heel graag voorwaarts wil? Wat daarin je mogelijkheden wil verkennen en nog meer: wat daar verder nog achter ligt?

Dan ben je bij mij aan het goede adres!

Wat krijg je in dit traject? Waar bestaat het uit?

Het bestaat uit een vrijblijvend kennismakingsgesprek, 3 consulten in traject 1, 3 consulten in traject 2 en een 3 tal consult-afspraken van 2-3 uur in traject 3 met steeds 2 of meer weken tussen de afspraken.

Soms nemen we “onderweg” de beslissing om langere tijd tussen de consulten te laten omdat er meer tijd nodig is om te integreren, wat er is gebeurd.

De enige voorwaarde om samen met jou dit traject in te gaan is, een kennismakingsgesprek, om te bespreken of we kunnen terugvallen op voldoende voorinformatie en voorwerk wat je al hebt gedaan, om samen in dit ruimtelijke proces van traject 3 te stappen!

Durf je het aan?

Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek via het contactformulier.

NA DIT TRAJECT ZUL JE VOELEN DAT JE EEN ANDERE REALITEIT IN KUNT STAPPEN MET VEEL MEER MOGELIJKHEDEN!

€ 1795

EEN AANGEPAST TRAJECT VOOR JOU

Er bestaat ook een mogelijkheid om samen een aangepast pakket voor jou te maken. We kunnen dat beoordelen, na een kennismakingsgesprek.

ANNULERINGSVOORWAARDEN

Het annuleren van afspraken is mogelijk tot 48 uur van tevoren. Afspraken die niet of te laat zijn afgemeld mogen in rekening worden gebracht.

Betaling geschied altijd vooraf per tikkie betaalverzoek.

ENKEL CONSULT

Indien je bij mij al een traject hebt afgenomen is het ook mogelijk om een enkel consult af te nemen om op koers te blijven, of omdat er andere fysieke, emotionele of mentale klachten zijn ontstaan.

Prijzen zijn opvraagbaar en kunnen ook telefonisch in overleg worden bepaald, in afstemming op wat jij wilt.