Eén ding wat je tijdens deze Corona-crisis niet moet doen:

Updated: Dec 20, 2020

Denken dat je niemand bent en dat je niets kunt betekenen!


Beste lezer, 


Ruim 2 weken geleden sprak ik een patiënte, die mij consulteerde vanwege schildklierproblemen. Zij was zich zeer bewust van wat zich in de wereld en om haar heen zich afspeelde. Ze had een uitstraling met zeer veel licht. Daar was zij zich niet van bewust en zelfs: ze vond zichzelf geen mooi en intuïtief wezen. Speelde dat een rol in haar schildklierproblemen? Ja! De schildklier is verbonden met het keelchakra. Het keelchakra staat voor communicatie. Communicatie naar jezelf en naar/met anderen. Vanuit dit gebied geef je gehoor aan jezelf en anderen. Alles wat je voelt, ziet en denkt, heeft een effect op jou.En deze lieve mevrouw communiceerde niet met de buitenwereld, wat zij echt en intuïtief voelde. Ze durfde daar niet voor te gaan staan. Uit angst iets onbetekenends te zeggen of vreemd over te komen of weerstand te ontmoeten. Maar alles wat ze in het consult zei was zó raak. Vooral ook dat ze voelde dat de oorsprong van dit probleem niet in dit leven lag! Het contact maken hiermee, bewust worden en oplossen, was wat haar gezondheid nodig had. Ik zocht koortsachtig in alle laadjes van mijn hele voorraadkast aan energetische geneeskunde en vond het universele eenheidssymbool uit de Universele Eenheid Mastery course (zie hieronder). En dat symbool had ze notabene in haar kast liggen thuis!Wat ook duidelijk werd is dat er een grotere opdracht voor haar lag: gaan staan in het licht, dat zij is en zo een licht zijn voor veel mensen, die het pad zijn kwijtgeraakt en het even donker inzien. Hoe mooi is dit? En: hoe wordt het nog beter dan dit?


Ik genoot van de gids die ik hier mocht zijn en het energetisch werken, wat ik naast voedings- en leefstijladviezen, suppletie, kruiden en homeopathie zo graag doe.


En  als jij twijfelt aan jouw betekenis op deze aardbol:

Heb je ooit wel eens het ene grassprietje tegen het andere grassprietje horen zeggen: "Ik vind dat jij veel mooier bent" of "nu is het wel even klaar met groeien" of een eekhoorn tegen een boom: "Ik vind jou niet mooi en hoog genoeg, in jou wil ik niet klimmen"?

Nee, dus!

De natuur laat ons zien, dat alles een betekenis heeft, hoe klein het in onze ogen ook lijkt te zijn. Zonder alle grassprietjes bij elkaar was er geen grasveld en zonder de bloemen kunnen de bijen geen honing maken. Ik denk dat je zelf ook nog wel vele voorbeelden kunt bedenken.

Waarom doen wij dit dan wel met onszelf? Ons zo klein maken?

Het dooft ons licht, dit zogenaamde minderwaardigheidscomplex, wat eigenlijk een verkapt excuus is om niet in de grootheid en uniciteit te stappen, die ons in onze zielsvonk is gegeven. Waarom? Omdat je er bang voor bent.


De uitspraak van Nelson Mandela (1918-2013) over angst, maakte op mij destijds veel indruk:

"Onze grootste angst is niet dat we onvolmaakt zijn. Onze grootste angst is dat we mateloos krachtig zijn. Het is ons licht, niet onze schaduw die ons het meest beangstigt"En ik heb keer op keer gezien, hoe waar dit is.


Dus wat kies jij? Het is nu de tijd om een enorme uitnodiging te voelen om in je kracht te gaan staan, zoals bovengenoemde patiënte. En een enorm verschil te maken voor jezelf en je omgeving. Hoe kan ik je uitnodigen? Wat heb je nodig? Hoe kan ik je helpen om goed deze tijd door te komen en ook nog een transformatie door te maken?

Hoe kan ik je uitnodigen om uit je angst, uit je comfortzone te stappen en te gaan staan in de uniciteit en authenticiteit van jouw zijn?

En weet je hoe veel dat je klachten kan verbeteren? Heel veel. Omdat je beter contact maakt met je zelf-helend vermogen. Wil je meer weten over het zelf-helend vermogen, dat ook jouw lichaam in zich heeft? Download dan mijn gratis PDF over10 aandachtspunten voor opening naar je zelf-helend vermogen (een voorproefje uit het boek, wat ik aan het afschrijven ben) via de button op de header van deze website!


Ik heb heel veel reacties gekregen op mijn vorige nieuwsbrief over de angst-fysiologie. Veel mensen hebben om de meditatie gevraagd, die ik heb gemaakt om weer van de angst in het vertrouwen te kunnen stappen. Ik ben heel blij met alle feedback die ik heb gekregen op de nieuwsbrief en de meditatie, zeker ook voor de verbeterpunten. Ik bedank iedereen heel hartelijk, die mij hierin hebben geholpen.


On-line cursusEn ik ging uit mijn comfortzone door bezig te gaan met een on-line  cursus, met daarin alles wat ik in huis heb. ALLES? HELP!

Dus ik weet wat je tegen komt, als jij ook de sprong wilt wagen om uit je comfortzone te stappen.

Ik ga mijn kennis on-line delen over het menselijk lichaam, de kennis van de integrale geneeskunde, hoe je jouw prachtige lichaam zo natuurlijk mogelijk kunt benaderen en de tools van de energetische geneeskunde om zo diep te gaan in de taal, die jouw lichaam spreekt, dat je uitkomt bij de oorzaak.

Dat voelt natuurlijk ook kwetsbaar voor jou.

Maar ik ben er goed in, dus ik wil deze gave met veel meer mensen delen. Zo veel mogelijk kennis en heling verspreiden, dat is waar ik voor wil gaan staan.


Dus ik doe het toch. On-line gaan.

Omdat ik mijn hele leven al aan meerder mensen tegelijk mijn boodschap van deze diepgaande benadering van klachten wil overdragen.

Omdat ik hiervoor op aarde ben: mensen weer in contact brengen met hun zelfhelend vermogen.

Omdat ik weet dat dat energetisch kan en ik wil dat dat voor iedereen toegankelijk is.

Omdat het dan betaalbaar wordt voor heel veel mensen.

Omdat ik er blij van wordt.

Omdat ik jou wil helpen.


Ik hou je op de hoogte van de vorderingen en de lancering van de online-cursus.


Van elke cursus, die er wordt afgenomen gaat er 10% naar het project in Gambia, Africa, omdat ik het de mensen zo gun, dat hun project van gezondheids-bevorderende voeding en kruiden voor de bevolking doorgaat. Ook tijdens en na deze Corona-crisis.


Consulten zijn ook nog steeds mogelijk, in trajectvorm.Elk traject bestaat uit 3 consulten. Er is keuze uit 3 trajecten en elk traject heeft een eigen thema als volgt:

1. "Hoe pak mijn klacht aanpakken met voeding en leefstijl", dit traject heet "Healthcare"

2. "Hoe ga ik mijn klacht aanpakken door middel van opruiming van emotionele, mentale en spirituele blokkades", dit traject heet "(H)erkenning en zuivering": emotionele, mentale en spirituele detox.

3."Hoe ga ik mijn klacht aanpakken middels een coaching-traject, dat helderheid kan geven over mijn talenten, passie en levensdoel". Dit traject heet "Transformatie en visie".


Deze consulten plan ik in één keer in. Je kunt dan het traject kiezen, waarvan je denkt dat dat het beste bij je klachten of vraagstukken past. Natuurlijk kunnen we het ook eerst daarover hebben. En je mag de trajecten ook combineren!

Skype consulten zijn ook mogelijk, als dat in het kader van je vragen kan en beter uitkomt.

Een enkel consult geef ik alleen nog bij hoge uitzondering.

Vragen hierover of aanmelden?  Stuur dan een email naar astridvester@live.nl


Ik wens je veel vertrouwen, gezondheid en liefde voor jezelf toe in deze tijd..


Hartelijke groeten,


Astrid Vester164 views0 comments

Recent Posts

See All

Al tijdens de studie en zeker tijdens de jaren in de Psychiatrie werd ik gefascineerd door Vitamine B12. Deze vitamine is belangrijk voor de bloedvorming, het immuunsysteem, de energie, de lever, de o