Testimonials

Jose, 55 jaar. 

Van een moeder van een vriendin kreeg ik destijds een Gouden Tip om een afspraak te maken bij Astrid.
Dit heb ik toen gedaan na een jarenlange zoektocht in het reguliere en alternatieve circuit.
Ik kampte met vele fysieke klachten waardoor ik destijds aan huis gekluisterd en afhankelijk van anderen was.

In 2000 heb ik Astrid leren kennen en ik voelde gelijk vertrouwen door haar betrokkenheid en liefdevolle benadering.
Zo ben ik met haar het avontuur aangegaan en heb een reeks aan behandelingen bij haar mogen ervaren.
Ik kan vertellen dat het mij heel veel gebracht heeft, niet alleen op het fysieke maar ook op alle fronten zowel op emotioneel als op spiritueel vlak.
Door haar kwam ik meer en meer weer bij mijzelf en in mijn eigen kracht en werd ik mij steeds meer bewuster van mijn zelfgenezend vermogen.

Astrid ervaar ik als een heel lief, spontaan, ervaren, betrokken, begripvol, passievol mens die je meeneemt in haar enthousiasme en haar kennis. Je voelt je bij haar echt gehoord en gezien. Samen zoekt zij naar de juiste oplossing wat voor jou nodig is.. Door de kennis van de methodieken die zij in huis heeft kan ze jou de juiste oplossing bieden.

Lieve Astrid door jou heeft mijn leven een hele andere wending gekregen, weet je.... dit is eigenlijk niet in woorden uit te drukken.
Dankbaar ben ik tot op de dag van vandaag, dat jij Astrid, met mij hebt mee willen reizen en navigeren en zo mij de juiste koers hebt aan willen reiken.
Dankjewel lief mooi mens

John, 54 jaar. Vermoeidheidsklachten, hoge bloeddruk, burn out.

Bijna 18 jaar ben ik klant bij Astrid en ik kijk daar met heel veel tevredenheid, geluk en plezier op terug.

 

In het begin ben ik bij haar gekomen om te werken aan negatieve ervaringen uit het verleden, blokkades genaamd.

Hier hebben we enkele jaren aan gewerkt op een meer dan positieve manier en het heeft mij als persoon geweldig geholpen.

Als persoon ben ik daardoor veel rustiger geworden en meer in balans gekomen, en heel veel puzzelstukjes zijn daardoor

voor mij op de plek gevallen. En heb ik hierdoor veel betere en mooiere inzichten gekregen, m.a.w. een verrijking.

 

Daarna hebben we elkaar een korte periode niet gezien, maar het begon bij mij toch te knagen.

 

Ze was namelijk voor mij veel meer geworden, en dat realiseerde ik mij na verloop van de tijd.

Astrid was mijn coach geworden zowel geestelijk als ten dele voor de lichamelijke klachten, en dat is ze gelukkig heden ten dage nog steeds.

 

Persoonlijk kan ik Astrid van harte aanbevelen vanuit haar professie, en daarnaast is ze ook nog eens een geweldig mens!

Menno, 37 jaar. Vermoeidheidsklachten, lage weerstand, terugkerende luchtweginfecties, huidproblemen, emotionele blokkades.

Astrid heeft me geweldig geholpen om mezelf nog beter te kunnen begrijpen, meer balans te realiseren en lichter te gaan leven. Doordat ze helemaal (Body, Mind, Soul) naar je kijkt, analyseert en invoelt, krijg je het gevoel dat je op alle vlakken de beweging maakt. Door interventies op het gebied van zowel voeding, mineralen, vitaminen, emoties, overtuigingen én het energetisch niveau, kon ik die beweging maken. Ze is niet alleen zeer kundig, maar ook een heel fijn en mooi mens om mee samen te werken. Hierdoor was het voor mij gemakkelijk om te vertrouwen en me over te geven aan het proces.

Natasja, 43 jaar. 
Vermoeidheidsklachten. Poliepen in baarmoeder. Longontstekingen. Relatieproblemen. Eenzaamheid. Kan niet goed tot actie overgaan. Repeterende dromen met als thema dat ze iets niet moet vergeten. Het leven voelt als "het moeten volhouden".

 

Astrid Vester, she is so in tune with source, the infinite field of possibilities.

She is able to support you in your journey to oneness and wholeness,

because she is oneness and wholeness.

Surrender to the unknow, don’t be afraid, she’ll catch you when you fall…..in love with your new future.

 
A healing sessions by Astrid Vester in three words: With effortless ease

 

Astrid, gedreven door het vinden van de wortel van de oorzaak.

De combinatie van haar achtergrond en ervaring brengt zoveel zorgvuldigheid, diepgang en liefde.

Energetische blokkades op allerlei niveaus worden opgeheven en de energie kan weer stromen.

Begeleid door Astrid, heb ik zoveel inzichten verworven en obstakels op mijn pad opgeruimd.

Dankbaar dat ik deze stappen met haar heb mogen maken.

 
"Jij straalt en het stroomt, Informatie borrelt omhoog, Healing is in gang gezet."

Justine, 27 april 2020.
Op mijn 47ste ging ik door een dal: ik had in korte tijd 4 gynaecologische operaties ondergaan (oa de beruchte vaginale meshes) en nog steeds klachten. Daarnaast had ik eczeem en darmklachten die langdurig werden behandeld met antibiotica en corticosteroiden, helaas zonder resultaat. Ik was moe en teleurgesteld en begon me af te vragen of mijn genezing in de reguliere geneeskunde lag.

Het geheel stemde me steeds somberder en ik kreeg steeds minder vertrouwen in het leven.


Een kennis vertelde mij dat ze veel baat had gehad bij de behandeling van natuurarts Astrid Vester, dus maakte ik een afspraak.

Voor het eerste consult bij Astrid moest ik een uitgebreide vragenlijst invullen, over mijn klachten, maar ook hoe mijn jeugd was, en wat ik at. Ik vond het verrassend dat een arts zich in mij verdiepte zelfs voordat we kennis hadden gemaakt. In het reguliere circuit had nog nooit een arts gevraagd wat ik at en dronk, terwijl ik wel van alles kreeg voorgeschreven aan medicijnen.


Wat tijdens het eerste consult indruk heeft gemaakt, is dat Astrid ook een appèl op mezelf deed, zij wilde me verder helpen, maar dat zou teniet gedaan worden als ik niet zelf ook aan de slag ging met voeding, meer rust nemen etc.


Langzaam knapte ik op, was minder vermoeid en mijn huid begon mooi te worden. Zo fijn! In eerste instantie met kruiden, supplementen en aangepaste voeding. De reguliere medicijnen kon ik afbouwen. Neuraaltherapie hielp me ook heel goed.

Op een gegeven moment begon Astrid mij ook energetische en spiritueel te behandelen tegen pijn en verzakkingsklachten. Dat was voor mij een omkeerpunt ! Ongelooflijk wat er mogelijk is, het gevoel dat er altijd hulp is, dat ik nooit alleen ben, dat het lichaam zelf de weg naar genezing aangeeft, gaf me veel vertrouwen en kracht.


Heel veel issues heb ik inmiddels met Astrid uitgewerkt, mijn lichaam voelt gezond en mijn geest is in vrede (meestal).

Ik ben ongelofelijk dankbaar dat Astrid op mijn pad is gekomen: liefdevol, met engelengeduld, in een veilige omgeving heeft ze me dichter gebracht bij the person I was meant to be.

 

Simone, vermoeidheidsklachten, fibromyalgie, Mei 2020.

Al jaren loop ik met ernstige vermoeidheidsklachten en spier en gewrichtspijn (fibromyalgie). Ik heb twintig jaar diverse alternatieve geneeswijzen geprobeerd (van homeopathie, natuurgeneeskunde, orthomoleculair, levend bloedanalyse, diëten, chiropractie, accupunctuur etc.). Echter, niets heeft adequaat geholpen. Tijdelijk even beetje verlichting maar dat was het dan ook. Ik heb er mee leren leven. 
 

Totdat ik Astrid tegenkwam. En op de een of andere manier lagen we meteen op 1 lijn en was er die connectie. Ik geloof in een holistische aanpak. Echter, zoals hierboven aangegeven, had het mij nog niet veel gezondheidswinst opgeleverd. Toch had ik meteen geloof in haar. We zijn samen opgestart en het voelde meteen goed. Astrid heeft vind ik, naast haar medische kennis en kunde, ook een "gave". Zij voelt al aan waar de klachten zijn, voordat ik kan zeggen waar ik last van heb en ze ziet allerlei verbanden. Alsof ze in contact is met mijn lichaam en ermee "praat".
 

Wat haar aanpak voor mij anders maakt dan de andere alternatieve geneeswijzen, die ik tot dan toe had geprobeerd, is dat Astrid het vanuit diverse specialisme bekijkt (én homeopathisch, én natuurgeneeskundig, én orthomoleculair). En dat is echt nieuw. En dat maakt het echt krachtig, zeker in combinatie met haar "gave".


We zijn nu 6 maanden samen bezig. Terugkijken was het best een heftige rit, alhoewel het niet veel slechter kon gaan met mij dan toen ik Astrid ontmoette. Nu met de coronacrisis denk ik dat zij echt mijn leven gered heeft! Ik had toen een luchtweginfectie die maar niet over wilde gaan en ik voelde mij echt heel slecht. 

De afgelopen 6 maanden waren pittig, mijn lichaam was heel erg verzuurd en reageerde soms heftig op de middelen en medicijnen (wat een heel goed teken is). Heel langzaam voel ik de afgelopen 2 weken dat er verbetering in zit.  Deze verbetering voelt "dieper dan de pleisters op de wond plakken" zoals dat voorheen voelde. Er zijn korte momenten dat ik even ervaar dat ik niet moe ben. Dat mijn handen geen pijn doen en ik ze beter kan buigen. Dat mijn lichaam minder verzuurd voelt en iets lichter/minder pijnlijk. En dat is voor mij wonderlijk en nieuw. Ook ervaar ik dat mijn immuunsysteem zoveel sterker is geworden.


Het is nog te vroeg om te zeggen hoever het me gaat brengen maar ik heb er alle vertrouwen in dat de komende 6 maanden er veel positief zal veranderen. Ik raad Astrid dan ook bij iedereen aan. Naast alle kennis en kunde die zij heeft, is zij een oprechte en lieve vrouw, met hart voor de mens. Dank je wel lieve Astrid!

 

Virginie, darmklachten, slecht slapen, weinig energie

Voordat ik bij Astrid kwam, had ik al jaren regelmatig onduidelijke pijn in mijn buik.

Uit een darmonderzoek in het ziekenhuis kwam niets naar voren.

Ik was vaak erg moe, maar ja, dat kwam natuurlijk door 3 kleine kinderen en een moeder van 90 jaar in huis, denk je dan.

Daarnaast sliep ik héél slecht. Ook moest ik vaak ’s nachts wel 3x naar de wc. Later na onderzoek bij een uroloog gaf hij aan wel iets te kunnen doen met pillen, maar op mijn vraag of daar bijwerkingen bij zaten, antwoordde hij met een eerlijk “ja”. Dát wilde ik dus niet!

 

Voor mij een reden om verder te zoeken. Mijn gevoel zei mij dat ik een andere oplossing moest zoeken. Eentje waarbij door een arts naar je lichaam en geest als geheel wordt gekeken en niet als afzonderlijke los van elkaar functionerende onderdelen.

 

Bij Astrid voelde het meteen al heel professioneel toen ik van te voren een enorme vragenlijst moest invullen. Met soms vragen die op elkaar leken, maar toch net iets anders waren.

En bij de eerste afspraak legde ze mij (vrouw 50+)  duidelijk uit dat je de behandeling als volgt kunt voorstellen:  als een ui die je langzaam, stapje voor stapje afpelt, totdat je tot de kern komt! Dat kon ik volgen!!

Verder liet ze alles meteen onderzoeken: plas, ontlasting, bloed en speeksel door officiële laboratoria.

 

Eigenlijk voelde ik de eerste week al verbetering. Nog vóór de uitslagen binnen waren gaf ze mij een paar handige eenvoudige tips om beter te slapen die ik tot op de dag van vandaag 18jaar later nog regelmatig volg. (Hete gemberthee door de dag met kleine slokjes opdrinken en een heet sodabad voor het slapen gaan).

Maar ik kreeg ook homeopathische korrels die meteen effect hadden.

Wat later begon ik een lijst te maken van grote en kleine klachten die ik had en die je vaak als onbelangrijk af doet en bij een bezoek aan de dokter natuurlijk niet paraat hebt. Maar die voor haar nuttig zijn om een beeld te krijgen van de gehele persoon. Het waren er uiteindelijk 20!

 

Mijn levensenergie is enorm verbeterd. Hoewel ik 18 jaar ouder ben voel ik mij vele malen beter. Niet depressief meer, geen chaos in mijn hoofd, geen buikpijn meer, niet meer zo moe en heel belangrijk… dat ik nu mijn wachtwoorden kan onthouden!

Mijn eet patroon is grondig veranderd.

Én… toen ik bij haar kwam had ik een keutelige drijvende ontlasting 1x per dag, maar die is nu meerdere malen per dag en zinkt naar de bodem en is beter van structuur!

Esther, 54 jaar, ernstige vermoeidheidsklachten en fibromyalgie, ziekte van Lyme

Hartelijk dank voor de jaren die je mij hebt begeleid naar een betere gezondheid!

Ik kwam destijds totaal wanhopig bij je aan. Ik was een wrak. Gedesillusioneerd door de reguliere gezondheidszorg die mij niet verder bracht in mijn zoektocht naar heling.

Met jaren van doorzetten ben ik nu weer in een veel betere conditie dan toen.

Ik ben jou ontzettend dankbaar daarvoor. Nu kan ik mijn leven weer oppakken.

Dank voor je begrip, geduld en steun. Ik heb mij altijd erg begrepen gevoeld door jou en kwam altijd ‘lichter’ weer thuis.